Типично българския интериор и българска кухня от "едно време" ще Ви обгърнат когато посетите механа "Под манастирските орехи". Нашенският дух, веселие и музика ще Ви посрещнат и изпратят с усмивка. С гордост можем да кажем, че сме част от туристическите атракции на Берковица. Рядкост е групи, които посещават Клисурски манастир "Св.Св. Кирил и Методий"  да пропуснат нашето заведение и чудесните български специалитети, които предлагаме.

Обиколихме България, за да съберем за Вас най-топлите спомени от нашите баби и дядовци, а тези които още са сред нас, с много любов възстановиха изтлелите с времето носии, цървули, нанизи, черги, битови предмети и инструменти. Пресъздадохме една автентична атмосфера, за да се пренесем с Вас в уюта на едно отминало, но така обичано време.

Събрахме забележителни професионалисти, за да осигурим най-топлото посрещане и най-доброто обслужване.

С много умение направихме най-вкусните гозби, мезета, салати и предястия по стари рецепти от българската национална кухня. На искрящата жар от барбекюто, майстор-готвачи полагат най-крехките парченца месо, най-росните зеленчуци и най-свежия хляб.

Ние сме подходящо заведение за провеждане на празнични обяди, фирмени банкети и сватбени празненства.

С истинска страст, дълго подбирахме руйни вина и омайни ракии от дълбоки изби.